PEGI - In Store Campaign

PEGI, de koepel van Europese game-producenten, lanceerde de clipcampagne 'Wees wijs met games' om Nederlandse ouders en kopers van games te attenderen op de leeftijdsadviezen van PEGI. De organisatie was dermate tevreden over onze 3D animatie dat ze in heel Europa werden ingezet. PEGI is actief in dertig landen.

In de campagne staan korte 3D animaties centraal die aandacht besteden aan mogelijke risicovolle inhoud van games: geweld, angst, seks en grof taalgebruik.

De campagne is in de eerste plaats gemaakt voor de verkooppunten van games. Dat gebeurt via narrowcasting in de vestigingen en op de websites van winkelketens met een groot marktaandeel wat betreft game-verkopen. De clips worden daarnaast ook verspreid via andere online media die voorlichting geven aan ouders en game-consumenten.

3D-animatie voor advertising PEGI campagne commercial clips voor in store marketing voorlichtingscampagne games

De campagne is een initiatief van het NICAM (de organisatie achter Kijkwijzer en PEGI), de brancheorganisatie voor de entertainmentindustrie NVPI, en van ISFE.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw reclame- of communicatie-campagne? Neem dan contact op, want wij bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden.

Share:

NMTrix Animation Studios
Scharlo 49
1815 CN Alkmaar
tel.: +31 72 540 98 03
info@nmtrix.com


Nieuwe publiekstrekker Slagharen: Gold Rush

Nieuwe publiekstrekker Slagharen: Gold Rush

Themapark Slagharen heeft een nieuwe topattractie: Gold Rush. Lees verder