Balletje-Balletje - Webvideo

NMTrix verzorgde de 3D-animatie voor de campagne ‘balletje-balletje’ om VMBO’ers voor werk in de zorg te interesseren. De wervingscampagne, door Maximum ontwikkeld voor Stichting A+O VVT​, bleek erg succesvol. In korte tijd meldden ruim duizend jongeren zich via social media voor een kennismakingsdag.

Hoe maak je VMBO-ers duidelijk dat werken in de zorg (verpleging, verzorging en thuiszorg, waaronder ook kraamzorg) leuk en bevredigend is? En dat je er met open armen worden ontvangen? Het bureau Maximum, een van de meest innovatieve arbeidsmarktcommunicatiebureaus in Nederland, koos voor een campagne via de sociale media waar NMTrix de animatie voor verzorgde.

Maximum ontwikkelde binnen de campagne openarmen.nl voor het A+O fonds VVT een succesvolle actiepagina. Centraal stond het bekende spel ‘balletje balletje’ waarbij je uitgedaagd werd om te raden onder welke beker het balletje lag. Wie het goed raadde, werd als VIP uitgenodigd voor een geheel verzorgde dag op een nader te bepalen bestemming.

De grap was dat het een loterij zonder verliezen was: welke beker je ook koos, er rolde altijd wel een balletje uit. En de geheel verzorgde dag bleek te gaan om een dag verzorging géven (en er dankbaarheid voor terug te krijgen). Je werd uitgenodigd om een dag mee te lopen in een verzorgingshuis, in een verpleeghuis, of in de thuis- of kraamzorg. In korte tijd hebben zich meer dan 1.000 VMBO-ers aangemeld voor de VIP-dag. Een resultaat waar alle betrokken partijen zeer tevreden over zijn.

Weten wat wij voor uw campagnes kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken.

Share:

NMTrix Animation Studios
Scharlo 49
1815 CN Alkmaar
tel.: +31 72 540 98 03
info@nmtrix.com


Nieuwe publiekstrekker Slagharen: Gold Rush

Nieuwe publiekstrekker Slagharen: Gold Rush

Themapark Slagharen heeft een nieuwe topattractie: Gold Rush. Lees verder