Tientje voor T-rex - Commercial

Voor de Naturalis-campagne 'Tientje voor T-rex' laten wij met behulp van 3D animatie een T-rex door een Nederlandse woonwijk lopen. 

In de Amerikaanse staat Montana hebben wetenschappers van Naturalis in Leiden het skelet van een Tyrannosaurus rex opgegraven. Deze enorme angstaanjagende vleeseter willen ze dolgraag naar Nederland halen. Daarmee zou Naturalis de enige plek buiten Noord-Amerika worden waar het legendarische prehistorische monster te zien is. 

Om de dure overtocht van het magnifieke dier te bekostigen is Naturalis een crowdfundcampagne begonnen: Tientje voor T-rex. Hiervoor is ook een videoboodschap gemaakt. De hoofdrollen daarin worden vertolkt door de bekende jonge bioloog Freek Vonk en een door NMTrix geanimeerde T-rex. Samen gaan zijn in een Nederlandse woonwijk van deur tot deur om geld in te zamelen.

 

3D animatie voor advertising Tientje voor T-rex commercial Naturalis met dinosaurus en Freek Vonk

Wie een tientje bijdraagt aan de komst van het 12 meter lange dier, krijgt een niet alleen toegangsticket om de T-rex straks in het echt te komen bekijken, maar ook een bewijs van eigendom. Altijd al een T-rex willen hebben? Steun dan deze campagne en begroet je nieuwe vriend binnenkort in het Leidse Naturalis

Wilt u ook een 3D animatie laten maken? Neem dan contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Share:

NMTrix Animation Studios
Scharlo 49
1815 CN Alkmaar
tel.: +31 72 540 98 03
info@nmtrix.com


Nieuwe publiekstrekker Slagharen: Gold Rush

Nieuwe publiekstrekker Slagharen: Gold Rush

Themapark Slagharen heeft een nieuwe topattractie: Gold Rush. Lees verder