Contact

Over NMTrix

NMTrix is in zeventien jaar uitgegroeid tot dé specialist in 3D animatie in Nederland.

NMTrix werkt in opdracht van reclamebureaus, tv-producenten en andere zakelijke klanten, maar ontwikkelt ook op eigen initiatief films en apps. Wij maken 3D animatie voor televisieseries, leaders, bumpers, productpresentaties, artist’s impressions, technische en medische instructie animaties, online games en alle andere denkbare uitingen voor reclame- of communicatiecampagnes.

Onze studio is gevestigd op het Scharlo in Alkmaar, op twee minuten lopen van het NS-station en op twee minuten rijden van de ring Alkmaar. Momenteel bezetten we de bovenste twee etages van dit pand en de voormalige discotheek The Basement in het souterrain. De disco wordt vooral gebruikt voor presentaties en netwerkbijeenkomsten.

NMTrix is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven erkend leerbedrijf en lid van de Vereniging voor Nederlandse Animatie Producenten.

Stages bij NMTrix

NMTrix biedt stageplaatsen aan voor vakgerichte opleidingen met aandacht voor 3D-animatie, zoals het Grafisch Lyceum, de Willem de Kooning Academie, de HKU en vergelijkbare buitenlandse instellingen.

Studenten krijgen de kans om te werken met enkele van de beste 3D-animatoren in Nederland. Omdat de belangstelling groot is proberen wij de meest gemotiveerde kandidaten te selecteren, mensen waarvoor 3D-animatie hun lust en hun leven is. De beste kans op een stageplaats maak je dan ook met een indrukwekkende showreel, waarbij wij vooral geïnteresseerd zijn in karakteranimatie. 

E-mail ons voor meer informatie of het aanvragen van een stageplaats.

Contact met NMTrix

Wilt u animatie laten maken, een app laten ontwikkelen of heeft u vragen over ons werk? Neem vooral contact met ons op, wij bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden.

NMTrix
Scharlo 49
1815 CN Alkmaar

tel.: +31 72 540 98 03

info@nmtrix.com

Youtube.com

Facebook.com

Twitter.com

Share:

NMTrix Animation Studios
Scharlo 49
1815 CN Alkmaar
tel.: +31 72 540 98 03
info@nmtrix.com


Nieuwe publiekstrekker Slagharen: Gold Rush

Nieuwe publiekstrekker Slagharen: Gold Rush

Themapark Slagharen heeft een nieuwe topattractie: Gold Rush. Lees verder